5pirit Napisano 14 Kwietnia 2017 Napisano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) Witajcie. Poszukuję roweru trekkingowego lekko wyprawowego za ok. 2500zł który musiałby spełniać następujące wymagania: - widelec przedni sztywny lub jakiś w miarę sensowny amortyzowany - możliwość zamontowania bagażnika z tyłu ale fajnie by było gdyby miał możliwość też z przodu (potrzebne pod sakwy) - w miarę sensowny napęd, chociaż wiem, że z tym może być ciężko - rama najlepiej CrMo chociaż aluminium też może być Szukając różnych opcji natrafiłem na rower: http://www.kross.pl/pl/2016/trekking/trans-africa jest to model z 2016r. W przypadku tego Krossa zastanawia mnie rozmiarówka która by była dla mnie dobra. Wzrost 182cm, długość nogi ~82cm - i według wyliczeń wychodzi mi, że powinienem szukać ramy ok. 51cm, w przypadku Krossa 53cm będzie OK dla mnie, czy nie co za dużo? Co myślicie? Ten Kross nie jest jedyną opcją, jak macie jakieś inne fajne propozycje to walcie, z chęcią zobaczę co można jeszcze kupić w tych pieniądzach. Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez 5pirit Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi