bobiik Napisano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Użytkuje Ktoś kola na tych obręczach? 29 cali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 25 Maja 2017 Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 Chyba nikt a szkoda,bo też jestem ciekaw... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 26 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 Mam już kòłka na tych obręczach. na razie bez wad. Obrecz super przystosowana do bezdętek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 26 Maja 2017 Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 Trochę lekkie i pewnie raczej pod lekkiego zawodnika. Ila ważysz +/-? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 27 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2017 Miały być lekkie. Ważę około 73kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 27 Maja 2017 Udostępnij Napisano 27 Maja 2017 Oczywiście im lżejsze tym lepsze ale obawiam się o wytrzymałość bo moja waga to 85 +/- 2 kg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.