hawk67 Napisano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 szukam , błądzę - kupuję rower na dojazd do pracy i wyprawy w wolnych chwilach . Wyszło , że najlepiej będzie mi pasował przełaj albo gravel. Metodą dalszej eliminacji zostały mi dwa modele i teraz potrzebuję rady , który wybrać. Będę jeździł głównie po zniszczonym asfalcie (taką mam drogę do roboty: wyboje , dziury i asfalt o konsystencji połamanej tabliczki czekolady),leśnych duktach i kamienistych polnych drogach , gór raczej nie mam na drodze - jedynie niewielkie wzniesienia. Modele do wyboru: 1. https://rower.com.pl/author-ronin-678643?cPath=6_698_4826_9367_9394& - jestem dogadany na cenę 3900,00 2. http://www.bikeatelier.pl/rowery/rowery-przelajowe/rower-merida-cyclo-cross-500-2017 - tutaj wynegocjowałem 4300,00 Pomóżcie w wyborze !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 RONIN, bez dwóch zdań. Piękna rama, stalowa. Ładnie wygładzi ci dziury w nawierzchni i zostanie z tobą na lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelj5 Napisano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Z tych dwóch brałbym Ronina. Pod względem osprzętu i możliwości rozbudowy będzie lepszy na dojazdy do pracy i wyprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gpawel76 Napisano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Do tych samych celów kupiłem Ronina i jestem mega zadowolony ... Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawk67 Napisano 13 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Do tej pory Ronin deklasuje Meridę , jeszcze jedna opinia i "lecę" jutro do sklepu - tylko żeby udało się go ściągnąć , bo chyba mój rozmiar jest dość popularny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Do tych samych celów kupiłem Ronina i jestem mega zadowolony ... tam to jest tiagra 4700 czy 4600? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gpawel76 Napisano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Według opisu 4700 . Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawk67 Napisano 14 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 no to pozamiatane , Ronin dzisiaj zamówiony i jedzie do mnie , dziękuję wszystkim za rady . Po opiniach i recenzjach już wiem , że raczej nie bedę żałował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gpawel76 Napisano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Będzie Pan zadowolony... Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawk67 Napisano 21 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 Do tej pory Ronin deklasuje Meridę , jeszcze jedna opinia i "lecę" jutro do sklepu - tylko żeby udało się go ściągnąć , bo chyba mój rozmiar jest dość popularny To , że jest piękny to trochę za mało.... bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.