kasiek1018 Napisano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Cześć Mam 19 lat i kocham jazdę rowerem, chciałabym znaleźć kogoś z kim mogłabym pośmigać w mieście czy poza miastem. Może być asfalt, mogą być tereny leśne. Piszcie w komentarzach Pozdrawiam rowerowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkiwonsz Napisano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2017 A znasz jakies fajne trasy poza miastem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasiek1018 Napisano 17 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Hmm... Jakiś czas temu zrobiłam wypad do Brześcia Kujawskiego. Do Kruszyna jest rowerówka. Czekam także na inne propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkiwonsz Napisano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Chodziło mi bardziej o leśne trasy.Nie przepadam za asfaltem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasiek1018 Napisano 19 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Jest fajna trasa na Wieniec Zdrój, ale jeśli znasz jakieś to z chęcią skorzystam. Nie orientowałam się jeszcze na tyle w leśnych trasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkiwonsz Napisano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Bardzo dobrze ja znam.Fajnie nawet jezdzilo mi się na zawislu.A na jakim rowerku jeździsz?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasiek1018 Napisano 20 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Jeszcze na Zawiślu nie zdarzyło mi się jeździć Jeżdżę na rowerze typu MTB, marki BTWIN. A ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkiwonsz Napisano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Mongoose tyax expert (jest fotka w grazu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasiek1018 Napisano 20 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Niezły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariusz. Napisano 2 Maja 2017 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Mało trochę jak na Włocławek.Ale można coś pojeżdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemcio Napisano 2 Maja 2017 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Z Płocka do Was niedaleko Pomiędzy Płockiem a Włocławkiem mamy wielki park Krajobrazowy Wiec jest gdzie jeździć Można się kiedyś spiknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasiek1018 Napisano 2 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Pewnie że można się spiknąć kiedyś tam A czemu i czego za mało jak na Włocławek? Pytam, bo nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariusz. Napisano 3 Maja 2017 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 No bo mało jest osób na forum z Włocławka.Ale można się zgadać i pojeżdzic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasiek1018 Napisano 3 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Masz rację. Włocławek jakoś niewiele się tu udziela, ale jak by się udało nawet kilka osób zgarnąć do wspólnej jazdy byłoby super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariusz. Napisano 3 Maja 2017 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Jak będziesz miała czas daj znać to pojeżdzi się.Teren mi obojętny do wszystkiego zwyczajny już.Jężdze rowerem MTB 29'er. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
70latki Napisano 29 Maja 2017 Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 E tam.... Włocławek jeżdzi, tylko jakoś trudno nam się zebrać w grupę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariusz. Napisano 30 Maja 2017 Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 No to fakt co chwilę widać jak jeżdżą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasiek1018 Napisano 31 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Faktycznie, co chwila można zobaczyć jakiegoś rowerzystę, ale grupki są raczej rzadkością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.