Mod Team Puklus Napisano 13 Kwietnia 2017 Mod Team Napisano 13 Kwietnia 2017 Może ktoś wie bo czytam po guglach i mnie jusz renki poadajom. Jak pozbyć się wnerwiającego skrótu klawiszowego prawy alt + r ?? Załącza mi sie jakaś nędzna nie potrzebna do niczego konsola czy co to jest i cały tekst jaki miałem napisany oczywiście zostaje zutylizowany ... Nie wiem co to jest, nie korzystam wiec tego nie chce a ze czasami mi się nie trafi w klawisz i zamiast alt + e kliknie alt + r to tylko mam ochotę czymś rzucić...
Mod Team durnykot Napisano 13 Kwietnia 2017 Mod Team Napisano 13 Kwietnia 2017 Kup Maca, w Safari nie ma tego skrótu. A wogle to wychodzi Drogi Puklusie,że pisać na klawiaturze nie umisz. Problem więc tkwi w obslugiwaczu, a nie w systemie.
Mod Team Puklus Napisano 13 Kwietnia 2017 Autor Mod Team Napisano 13 Kwietnia 2017 A kto mówił ze umiem, jak bym umiał to bym nie pytał.
gocu Napisano 13 Kwietnia 2017 Napisano 13 Kwietnia 2017 Top się nazywa "Reader View" i wyłącza się tak: http://winaero.com/blog/how-to-disable-reader-view-in-firefox/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.