Mod Team Puklus Napisano 13 Kwietnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Może ktoś wie bo czytam po guglach i mnie jusz renki poadajom. Jak pozbyć się wnerwiającego skrótu klawiszowego prawy alt + r ?? Załącza mi sie jakaś nędzna nie potrzebna do niczego konsola czy co to jest i cały tekst jaki miałem napisany oczywiście zostaje zutylizowany ... Nie wiem co to jest, nie korzystam wiec tego nie chce a ze czasami mi się nie trafi w klawisz i zamiast alt + e kliknie alt + r to tylko mam ochotę czymś rzucić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 13 Kwietnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Kup Maca, w Safari nie ma tego skrótu. A wogle to wychodzi Drogi Puklusie,że pisać na klawiaturze nie umisz. Problem więc tkwi w obslugiwaczu, a nie w systemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 13 Kwietnia 2017 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 A kto mówił ze umiem, jak bym umiał to bym nie pytał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gocu Napisano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Top się nazywa "Reader View" i wyłącza się tak: http://winaero.com/blog/how-to-disable-reader-view-in-firefox/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.