Seventy Napisano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Witam. Tak jak w temacie szukam lekkiego amortyzatora do projektu 29er cena 1500zł Najlepiej jak najlżejszy (maniak wagi) oraz rura sterowa najlepiej tapered. co sądzić o redukcjach 1 1/5 na 1 1/8 ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Do 1500 kupisz rebę RL ale trzeba cierpliwości i szperania np. niemieckich sklepach (ja w ubiegłym roku kupiłem dla siebie w canyonie rebę za ~1200 i sid'a za ~1700zł (rocznik 2015, taper, 15mm). Odnośnie redukcji to w przypadku piasty pod oś 15 redukcja jest po prostu osią dostosowaną do haków na 9mm z otworem osiowym na szybkozamykacz. W drugą stronę redukcji nie spotkałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Powitoł Podbij na priva do użytkownika buchar69. Brałem na początku roku od niego SIDa (nowy leżak magazynowy) i z przeglądem zerowym który zrobiłem we własnym zakresie wyszło w okolicach twojego budżetu. Nie wiem, co i czy ma coś teraz, a miał sporo w różnym budżecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Na ebay'u można kupić za ok 1300zł Rebę z 2014 o ile nie zależy Ci na blokadzie z manetki. Sam tak kupiłem tyle, że 27,5" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.