mant3z Napisano 11 Kwietnia 2017 Napisano 11 Kwietnia 2017 Chodzi o przód, mam tam luz. Zdejmuje koło i wybijam od środka? Albo to takie banalne albo jest jakiś haczyk.
mant3z Napisano 12 Kwietnia 2017 Autor Napisano 12 Kwietnia 2017 Chodzi mi oczywiście o wymianę łożysk.
lichak Napisano 12 Kwietnia 2017 Napisano 12 Kwietnia 2017 Zdejmuje koło i wybijam od środka? Albo to takie banalne albo jest jakiś haczyk. Takie banalne, co do wybijania to różne są sposoby, ale ten też będzie dobry, nie jest gorszy od innych.
mant3z Napisano 12 Kwietnia 2017 Autor Napisano 12 Kwietnia 2017 Nie no patrzyłem się jak cielęcina szukając czegokolwiek co można by odkręcić. Wolałem zapytać zanim zacznę robić coś czego bym potem żałował. Wysłane z mojego SM-J320F przy użyciu Tapatalka
dawid Napisano 12 Kwietnia 2017 Napisano 12 Kwietnia 2017 zdejmij koło z widelca i wrzuć dobre zdjęcia Możliwe że endcapy są tylko wciskane i wystarczy je czymś wybić, ale przykładowo Novatec D771 w wersji V2 ma 4 malutkie dziurki które służą do odkręcenia endcapu Kwestia jeszcze tego jak te endcapy trzeba będzie wybić, czasem są tak mocno wciśnięte że potrzeba imadła i kawałek grubej skóry przez który bezpiecznie go złapiesz lub najlepiej posłużyć się młotkiem bezwładnościowym
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.