maczet190399 Napisano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Poszukuje letnich przewiewnych rękawiczek na lato do szosy i MTB amatorskiego. Shimano Classic polecał Szajbajk na swoim wideo blogu. A może ktoś ma Endury i się wypowie ?? Nie chciałbym jakiś masywnych wstawek żelowych jedynie lekkie zgrubienia w miejscach trzymania kierownicy i koniecznie rzep na zewnętrznej części dłoni przy nadgarstku. Z góry dziękuje za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1110 Napisano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Oglądałem recenzje u jednego youtubera rękawiczek Shimano Classic i strasznie je chwalił. Sam przymierzam się do ich kupna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczet190399 Napisano 21 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 Szajbajk zrobił opis rekawiczek Shimano classic. Chwalił je Teraz pytałem się go po pewnym czasie i dalej poleca. Jedynie ponoć straciły kolor po praniu. Jednak ostatecznie zamówiłem Endura xtract Mitt. Jakoś bardziej wieże odzieży endura niż shimano. Zobaczymy jak będą się sprawowały jak przyjdą za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.