Mampytanie Napisano 10 Kwietnia 2017 Napisano 10 Kwietnia 2017 Witam. Ile pieniędzy należaloby przeznaczyć na rower na dojazd do szkoły (min. 120 km/mies-do szkoły, ale jeśli mi się spodoba to więcej). Mam na myśli rower górski (ew. jakiś trekkingowy-żeby był taki "agresywny" z wyglądu). Czy ten się nada? https://www.decathlon.pl/rower-mtb-rockrider-340-26-id_8351519.html Zapomniałem dodać: będę jeździł po asfalcie mam 175 i 65 kg. Wymiary się zmienią bo jeszcze urosnę.
Mod Team KrissDeValnor Napisano 10 Kwietnia 2017 Mod Team Napisano 10 Kwietnia 2017 Czy według Ciebie ten rower ma agresywny wygląd , bo według mnie nie ma. Proponuję rozejrzeć się za rowerem typu cross - będzie Ci się przyjemniej dojeżdżało po tych asfaltach. Może wygląd nie będzie agresywny, ale czy o to chodzi podczas krótkiego dojazdu do szkoły , chyba nie. Jak masz jakieś sklepy rowerowe w okolicy, to poprzymierzaj się do kilku modeli i po jazdach próbnych będziesz wiedział na jakim typie dobrze się czujesz. Na popularnym portalu aukcyjnym są np. rowery Lazaro i Kands, a jeśli rower nie musi być nowy, to poszukaj czegoś używanego w swojej okolicy.
Mampytanie Napisano 10 Kwietnia 2017 Autor Napisano 10 Kwietnia 2017 Chyba źle się wyraziłem. Miałem na myśli, że wszyscy koledzy jeżdżą górskimi, więc niezaakceptowałbym miejskiego. Jak w ogóle. z przedziałem do 1000? Czy taki rower wytrzyma te ww. km?
SovaLTD Napisano 10 Kwietnia 2017 Napisano 10 Kwietnia 2017 To nie chcesz być jedynym normalnym ? ? A jak kumple powiedzą - jedziemy w las?
Mampytanie Napisano 10 Kwietnia 2017 Autor Napisano 10 Kwietnia 2017 Zbaczamy z tematu. Myślę, że nie bez powodu mają takie a nie inne.
Pablo59 Napisano 10 Kwietnia 2017 Napisano 10 Kwietnia 2017 To mimo wszystko http://infinitibike.pl/glowna/22-spartacus-cross-30.html rama raczej17" jeśli ma być też las... A powód jest jeden - na komunię modne są "górale" i to pokutuje od 30 lat ... "na złość mamie odmrożę sobie uszy" - to pewnie słyszałeś...
Mampytanie Napisano 10 Kwietnia 2017 Autor Napisano 10 Kwietnia 2017 Może coś trochę taniej 1000 to już lekko naciągnięte Crossy są ok. I do lasu, i do miasta, i nawet mają to coś (skoro agresywny wygląd nie pasuje xd)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.