Evanios Napisano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Hej! Szukam jakiegoś kasku szosowego (bez daszku) do 170zł. Kolorystyka biało-czarne, lecz więcej białego... Ktoś coś poleci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 W tej kwocie to tylko budżetowe a w nich znaczących różnic między szosą a MTB nie będzie. Po demontażu daszku z kasku MTB otrzymasz szosowy zatem poszukaj jakiegoś z odpinanym daszkiem (tych MTB jest zdecydowanie więcej) zdejmij daszek i będziesz miał kask szosowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CentrumRowerowe Napisano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Dokładnie poniżej 200 zł ciężko o różnice w budowie kasków szosowych i MTB. Jak sądzę szosowy kask powinien być mniej rozbudowany w tylnej części. W związku z tym polecam lekki model Kross Laki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 W tym budżecie to też można polować na kask z Lidla, on swoje funkcje spełnia jak chodzi o ochronę czy wygodę i raczej podobny jakościowo będzie do takiego taniego Krossa, który też jest tylko produktem typowo chińskim z logiem Kross'a nadrukowanym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 11 Kwietnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 http://www.planetx.co.uk/i/q/HECACROIX/carnac-croix-road-helmet stówka http://www.planetx.co.uk/i/q/HECAAURA/carnac-aura-road-helmet 2 stówki. Aurę obracałem w dłoniach i mierzyłem osobiście. Bardzo fajny beret... Jak szlag trafi mojego Crossover'a to sobie taki sprawię... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gof Napisano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Mozesz spojrzec na Rometa 109, ale on jest bialo-czarno-czerwony. Duza, miekka wkladka i wysoko siegajaca siatka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.