Skocz do zawartości
  • 0

Lazaro integral V3 - amorytzator czy sztywny wideł?

Gość Romek

Pytanie

Napisano

Witam. Czy dla 100kg osoby amortyzator montowany w Lazaro  integral v3 zda egzamin,

czy będzie tylko niepotrzebnym balastem? Może lepiej zastąpić go sztywnym widelcem?

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Akurat Lazaro w podstawowym modelu ma sztywny, więc nie powinno być problemu z doborem jak sądzę.

Czyli raczej nie mam co liczyć na poprawę komfortu decydując się na wersję amorytzowaną?

Napisano

A do mnie do serwisu przyjeżdża codziennie po kilka, w których po sezonie ew. dwóch amor jest sztywny (zapiekły się golenie) a na goleniach górnych korozja. Nawet tego nie rozkręcam bo ze środka wyleje się woda z resztkami smaru. Wszystko zależy gdzie rower trzymany i w jakich warunkach użytkowany. W każdym razie nawet jak trzymasz w suchym pomieszczeniu, nie używasz zimą i w deszczu to luzy są standardem.

Napisano

rustin

masz racje. wiekszosc wiedze czerpie, zdania powiela jako swoje, z internetow. nie bedac uzytkownikiem sprzetu... 

Dokumosa,

co za belkot nam zapodales. twierdzisz, zes za leniwy zeby za serwis sie zabrac, a po to Ci rower klienci dostarczaja i za usluge placa. mowisz, ze: ,,  Wszystko zależy gdzie rower trzymany i w jakich warunkach użytkowany. W każdym razie nawet jak trzymasz w suchym pomieszczeniu, nie używasz zimą i w deszczu to luzy są standardem''. zatem, albo lezakowanie sprzetu, dbanie o niego, poza sezonem snieznosolnym wykozystywanie ma znaczenie albo i nie. Ty mowisze, ze ma znacze,by za chwile orzec ze i tak nie ma to zadnego znaczenia... 

Napisano

Mam obecnie wysyp klientów którzy zakupili taniego chłamu, jeździli sezon na zimę gdzieś porzucili i teraz sobie przypomnieli że mają rower i przeprowadzają na przegląd przed sezonem. Jak widzę pierwsze wykwity na górnych goleniach to nie oszukuję klienta, że da się to wyleczyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...