Kaaczorek Napisano 9 Kwietnia 2017 Napisano 9 Kwietnia 2017 Jakiś rower w stylu mtb wytrzymały do 800zł? Wydaje mi się że gdybym złożył go sam to taniej wyjdzie a co za tym można kupić nieco droższe i mieć lepszy w cenie sklepowego.. ktoś coś? Mam 180cm i 15 lat, jeżdżę tylko na jednym kole i czasami po lasach, górkach, rzadko kamieniach ale się zdarzają
GTZaskar1991 Napisano 10 Kwietnia 2017 Napisano 10 Kwietnia 2017 Ja bym poszukał na twoim miejscu jakies retro mtb na Shimano Stx lub LX z amorkiem RS Judy i ramie stalowej.
c1ach Napisano 10 Kwietnia 2017 Napisano 10 Kwietnia 2017 2 miesiące temu sprzedałem rower na ramie Mongoose Rockadile, amorku Marzocchi Mx Air i hamulcach Shimano 396 za 500 zł. Myślę, że za 800 zł nie będzie problemu ze znalezieniem mtb które pojeździ parę lat. Nie trzeba się pchać w stare stalówki. Może powietrznego amortyzatora nie trafisz, bo to była raczej moja dobra chęć by się go pozbywać za taki pieniądz Jestem na telefonie, więc nic konkretnego nie podrzucę.
Kaaczorek Napisano 10 Kwietnia 2017 Autor Napisano 10 Kwietnia 2017 No dzięki chłopaki za chęci napisania.. ale lepiej jest samemu złożyć? Niż kupować ze sklepu? A co sądzicie o "arkus&romet beryl 270" Pojezdził by nim troche czy nie? Na 27,5'' kołach jest, więc mi by pasowało
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.