duchwg Napisano 30 Września 2006 Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Cześć! W przyszłym roku w czerwcu mam zamiar kupić nowy rower. Dokładnie Kross Sing-FR2 i zabezpieczenie, czyli kask. Lubie jeździć dużo po górach, zjady, duże szybkości itp. (bodoba mi się taki styl jazdy). Przymierzam się do kasku UVEX CX FULL FACE: [ http://www.allegro.pl/item129459384_kask_u...azd_cenowy.html ] Bezpieczeństwo i dobra ochrona głowy to podstawa, ale mam pytanie nie będe wyglądał śmiesznie na takim rowerze w kasu full face?? Chodzi mi, że do takiego roweru opłaca się kupować kask :/?? Proszę o porady i opinie bo mam dziwny problem ;( z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 30 Września 2006 Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Na rowerze się jeździ a nie wygląda, a jeżeli masz zamiar kupić Sign-a FR2 i latać na nim to full face jest jak najbardziej potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.