Pikul Napisano 30 Września 2006 Udostępnij Napisano 30 Września 2006 http://img221.imageshack.us/my.php?image=beztytuuit2.jpg Tak wygląda sztyca po 300 km uzywania, nie polecam w żadnym wypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebaok Napisano 27 Października 2006 Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Jak to się stało, tak nagle podczas jazdy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pikul Napisano 5 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Tak, stało sie to nagle podczas jazdy, przy szybkości 40 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 5 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Miałem jedną sztyce zoom-a co prawda inny model, ale też nie polecam. wszystkie "wypustki" zapobiegające poruszaniu się siodła w kierunkach "góra - dół" zostały zmielone, i podczas maratonu co chwile ruszało mi się siodło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 5 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Ja też mam sztyce zoom-a ale components i na razie nie narzekam spisuje sie dobrze nie ma luzów . Jednym słowem Jest good Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maki Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 ja tez posiadam sztyce zoom a dokładnie ta: http://www.allegro.pl/item140163717_mocna_...1_8_czarna.html i sobie chwale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas_t1 Napisano 22 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 identyczna jak w opisie i na zdjęciu leży w garaży kumpla złamana oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł-Sz Napisano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Ech, ja zawsze najpierw coś kupię a potem o tym czytam. Dziś kupiłem sztycę Zoom przy okazji kupna siodełka Giant. Już tak fajnie nie będzie mi się siedziało, nic nie wyszło będzie miała komfort, ale psychika nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.wa Napisano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Hehe, rowniez jestem posiadaczem sztycy zoom, tyle ze moja miala 400mm, schowana byla 16cm i sie dokladnie w tym miejscu wygiela do tylu - taki darmowy setback. Juz na niej niejezdze bo zaraz pewnie peknie. Troche wiecej oczekiwalem od tej sztycy, nie lekka a lekkiej osobie nie dala rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 A ja mam 2 sztyce zooma. Jedna w najmniejszym rozmiarze - 25.4 , a drugą w rozmiarze 31.6. Nic się nie wygina mimo że moja waga to 85kg i tą 25.4 trochę katowałem w rowerze. Jedyną jej wadą jest troszke biedne malowanie {stary model} i nie-niska waga. Ale za 28zł to dobry produkt według mnie. Dlatego kupiłem też drugą sztycę Zomm-a i nie narzekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
renes Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 (edytowane) Odświeżam wątek. Wkrótce do mnie dotrze nowy rower a w nim jest amortyzowana sztyca Zoom 3D Suspension. Czy ktoś ją użytkuje bądż użytkował i może napisać jak się sprawuje i czy są z nią problemy wzorem innych (starszych) sztyc Zooma? Edytowane 28 Marca 2010 przez renes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi