tomicki90 Napisano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Witam Was,od dłuższego czasu czytam to forum, a dziś zdecydowałem się założyć konto ponieważ potrzebuje Waszej pomocy.Mianowicie, w weekend majowy wybieram się z moim kompanem na trzy dni na Mazury, Planuje poruszać się w obrębie Mikołajki - Kętrzyn - Giżycko - Węgorzewo. Plan jest taki aby auto zostawić w Mikołajkach a dalej jeździć rowerem. Szukałem w internecie ciekawych rzeczy apropo Mazur, ale nic oprócz Wilczego Szańca i Grądów Kruklanckich nic nie przykuło mojej uwagi. Dlatego pytam Was. Co warto i co trzeba zobaczyć na mazurach? Czy warto w ogóle w tym rejonie się kręcić czy może jechać w inne miejsce? Planujemy zrobić max 350 km w ciągu trzech dni. Czy jest jakaś dobra miejscówa aby zostawić samochód w Mikołajkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Obowiązkowo Suwalski Park Krajobrazowy: Dla mnie była to bajeczna wycieczka https://goo.gl/photos/u7SX3PSrduvu7DDeA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraff Napisano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Zdjęcia rewelacyjne, aż chce się jechać. Gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Czerwony szlak pieszy przez Mikołajki i Ryn do Giżycka wspominam bardzo ciepło. Moim zdaniem warto. Trasa przez Sztynort też jest fajna. W Mikołajkach można było zostawić auto tutaj: https://www.google.pl/maps/@53.7995981,21.5817687,3a,75y,255.53h,75.44t/data=!3m6!1e1!3m4!1soNkAsZej0sDaZVN4BHFkcA!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1 Ale nie wiem jak tam jest teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi