dawid Napisano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Panowie, jakie znacie pancerne plastikowe (może stal zalana plastikiem) łyżki do opon? dotychczas żyłem bez łyżek z przeświadczeniem że nie ma opony której nie założę palcami, aż do dzisiaj. Oponoszytki challange to ciężki zawodnik o ile jedną założyłem, to przy drugiej wymiękłem Stalowe łyżki to nie rozwiązanie, bo ciężko nie porysować obręczy Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Maxxis'owe są pancerne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Tacx, o takie: https://www.centrumrowerowe.pl/narzedzia-i-smary/narzedzia-rowerowe/lyzki-do-opon/p,lyzki-do-opon-tacx,40518.html Używam jednego kompletu od 2010 lub 2011r., już nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steve69 Napisano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Pedros:https://www.centrumrowerowe.pl/narzedzia-i-smary/narzedzia-rowerowe/lyzki-do-opon/p,lyzki-do-opon-zolte-2szt-pedros,8185.html -- Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moreluz Napisano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Pancerne - Bontrager, czerwone - zestaw 2 szt. W każdym wręcz sklepie rowerowym. Mam i polecam. Wysłane tapatalkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Pedrosy są ok ale w warunkach serwisowych przecierają się po pół roku ;-))) ale to i tak najlepsze klasyczne łyżki. Troszkę solidniej http://www.amppolska.pl/lyzki-do-opon-lezyne-power-lever-xl-2szt-zolte,lzn-1-tl-powrxl-v1nl16,pk110066,p14543,pl Coś dla ekstremum http://velo.pl/akcesoria/narzedzia/park-tool/tl-6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 7 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Coś dla ekstremum TL-6 Park Tool | Narzędzia, Akcesoria | Velo To chyba będzie to Dzięki wielkie wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejski Napisano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Przyzwoite są (kiedyś?) dostępne w Decathlonie takie neonowo-zielone, trzy sztuki. Nie udało mi się do tej pory żadnej złamać mimo, że wyginałem je ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Natomiast, co do kiepskich, to mi szybko poszły żółte łyżki Continentala. Ułamały się końcówki. Od lat mam Taxa i jeszcze jakiś no namy i spisują się jak trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 7 Kwietnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Przyzwoite są (kiedyś?) dostępne w Decathlonie takie neonowo-zielone, trzy sztuki. Teraz są żółte Używałem zielonych z 5-6 lat i musiałem kupić nowe, bo się pogubiły W każdym razie nigdy nie miałem z nimi problemów a niejedną bezdętkę nimi zakładałem/zdejmowałem, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Używałem zielonych z 5-6 lat i musiałem kupić nowe dla amatorskiego użytku każde są dobre.... gorzej jak używasz 20 razy dziennie ;-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Nie każde. Mam jakieś Authora i były ok ale jak przyszło mi się zmierzyć z trudniejszą sztuką opony i obręczy, to tak się te łyżki gięły, że chyba tylko cudem ich nie połamałem lub nie pękła mi żyłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.