Hardcore90 Napisano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Witam. Jak w temacie. Chciałbym sie zorientować na ile mógłbym wycenić mój rower. Od nowości została tylko rama, cala reszta jest zmieniona. Zdjęcia w garażu. Aktualnie rower na innych kolach, nie mam jeszcze zdjęć + kilka rzeczy zmodyfikowanych w wyglądzie. Cały osprzęt wypisany w garażu wraz z nowymi kołami i ogumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Całkiem ciekawa maszynka ale na wiele w całości bym nie liczył - 2k , może nieco ponad (koło 26" stało się niemodne , napęd 1x11 też nie jest dla każdego). Sprzedając na części uzyskałbyś zdecydowanie więcej (swojego 26" 2 lata temu też tak sprzedawałem bo w całości nikt nie dawał rozsądnych pieniędzy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hardcore90 Napisano 7 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi