kiroszima Napisano 29 Września 2006 Udostępnij Napisano 29 Września 2006 witam jestem z Żor i chciałem sie zapytać gdzie w okolicy moge znaleźć jakieś sklepy z koszulkami rowerowymi rybnik jastrzębie zalezy mi na czasie bo chciałbym ją jescze dzisaj kupić pozdrawiam Bartosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 2 Października 2006 Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Na rybnickie w Żorach można czasmi wyrwać coś taniego z ciuchów poza tym największy wybrór chyba jest w rybniku Bike-system http://www.bike-system.com.pl/ poza tym obok targu jest sklep rowerowy tam tez troche ciuchów mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 21 Października 2006 Udostępnij Napisano 21 Października 2006 W dziurze jastrzębiu niezbyt... niby są 3 rowerowe, ale jakaś fajna koszulka to szybciej w sportowym kupisz... widziałem ostatnio fajne w sportowym koło małego targu. Troche nad tym dużym na arki bożka jest taki mały z beżowymi budkami. W 1 murowanej na 2 pietrze jest sportowy, na dole komputerowy, czy tam modelarksi nepamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dj EGG Napisano 1 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 w okolicy nie ma zbyt duzego wyboru, tylko bike-system w rybniku. porzadne sklepy sa najblizej w gliwicach i mikolowie. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.