DoktorGonzo Napisano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Planuje majowy wypad nad morze na tydzień. Mam jedne niezłe spodenki na szelkach, ale potrzebuje jeszcze jedne na zmianę. Planuje wypady dzienne po 100-120 km w tempie turystycznym (max. 20 km/h), więc spodenki powinny być bardzo wygodne, wkładka jak najlepsza i trwała. Znalazłem coś takiego, mam już górę z tego stroju, ale zastanawia mnie dół. Czy ktoś się spotkał z tą firmą, jakie ma opinię i czy warto w to zainwestować, czy lepiej poszukać czegoś innego? http://vika-sport.pl/produkt/312,Spodenki-Polska-Wk%C5%82ad-%C5%BBelowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Ja nad wybrzeżem jak jechałem to używałem szortów Endura Hummvee i 2 pary tych wymiennych pampersów. Szorty fajne wygodne najpotrzebniejsze rzeczy możesz w kieszonki włożyć i zamki zamknąć żeby nic nie wypadło , a wiadomo ta trasa co jakiś czas do sklepu zajedziesz a to przerwa latarnie zobaczyć to zawsze pod ręką wszystko portfel czy coś innego . Robiliśmy dziennie średnio po 90km i są bardzo wygodne . Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DoktorGonzo Napisano 22 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 dymcio111 He, tak się składa, że mam te szorty i rzeczywiście spisują się świetnie, tzn. wkładka z pampersem ma już pewne przetarcia (po 2-3 latach używania), ale do jazdy razem z szortami się nadaje. A same szorty świetne nawet niekoniecznie do rowerowania. Pewnie je spakuje do sakw skoro mówisz, że się sprawdzają na naszym wybrzeżu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Mi się używało lepiej niż obcisłe gacie bez szelek i z szelkami. Nawet jak portfela nie wkładałem w kieszenie żeby przy kręceniu nie uciskał to sobie jakieś drobniaki włożyłem i zamek zasuwałem potem na drobne zakupy wszystko pod ręką zawsze niż z plecaka czy sakwy wyciągać co chwilę. Mój profil i ślady do pobrania jechałem raz ze Świnoujścia do Helu, a potem za rok ze Świnoujścia do Ahlbeck po Niemieckiej stronie i potem całość aż do Krynicy i Piasków, więc niektóre ślady na tej samej trasie mogę mieć inne nieco. http://www.gpsies.com/mapUser.do?username=dymcio111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.