Ann69 Napisano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Witam, ile jest wart rower jak ten na zdjęciu? To rower włoskiej firmy Bianchi, podobno z 1964 roku. Ma 7 przerzutek z tyłu i 2 przerzutki z przodu.Rower jest w dobrym stanie, wszystko działa i wygląda na to, że wszystko jest w nim oryginalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gocu Napisano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Hoho, aż 9 przerzutek! Bezcenny rarytas! Do tej pory widziałem rowery które miały tych przerzutek najwyżej dwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ann69 Napisano 6 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Nie znam się na rowerach. Widziałam go tylko na zdjęciu. Ktoś powiedział mi że właśnie tyle ich ma. Rozumiem wobec tego że to niemożliwe. A ile może być wart? I w ogóle to możliwe, żeby był z 1964 roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 6 Kwietnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Tego typu rower kupisz za około 300 zł. Myślę, że osoba która go sprzedaje może chcieć sztucznie wywindować cenę z uwagi na napis na ramie lub podkręcać cenę wiedząc, że kobiecie może się podobać ten kolor "celeste" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
relyt Napisano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Może i jest z 1964, ale to (i napis na ramie) nie powód oddawać za niego dużo pieniędzy. Bo może być kłopot ze znależeniem części do takiego antyka. Poniżej tych 300 ze poprzedniego posta - to można i pomyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi