wojtasg Napisano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Czy ktoś miał okazję przećwiczyć wymianę baterii w Garminie Edge 705? Mój ma już swoje lata i bateria słabo trzyma, przydałaby się nowa. Garmin oficjalnie odmówił pomocy, bo sprzęt wiekowy i już go nie serwisują, ale znalazłem na Allegro nowe baterie, ponoć dedykowane specjalnie dla tego GPSa - no i chciałbym podpytać o Wasze dobre lub złe doświadczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kabuz Napisano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 To chyba nic trudnego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Kupiłem jakiś czas temu taką baterię do swojej starej 705-ki i wymiana przebiegła bez problemu. Długość pracy też ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.