yelram Napisano 5 Kwietnia 2017 Napisano 5 Kwietnia 2017 Witam, czy do 500 zł da się kupić jakiś w miarę dobry rower dla pięciolatki? Przeglądam już z tydzień różne strony i są setki rowerów ale kompletnie się na tym nie znam, już raz kupiłam roweryk i był problem ze skręceniem taki szajs, części nie pasowały, w większości sklepach są te chińskie. Bardzo proszę o pomoc w wyborze. Pozdrawiam
lukaszko82 Napisano 5 Kwietnia 2017 Napisano 5 Kwietnia 2017 Potwierdzam, mam dwa z decathlonu na kółkach 16 i się sprawdzają. Mają fajne hamulce pod ręce dziecka. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
peelik Napisano 5 Kwietnia 2017 Napisano 5 Kwietnia 2017 Tym bardziej, że teraz wchodzi nowy model na kółkach 16,gdzie podobno m.in. poprawili te hamulce. Sent from my D5503 using Tapatalk
lukaszko82 Napisano 5 Kwietnia 2017 Napisano 5 Kwietnia 2017 Widzę że dali Vki. Nie wiem czy to konieczne. Ja mam tego pirata z canti i bębnowym i są w zupełności wystarczające. Zaletą są klamki. Za mocny hamulec dla takiego dziecka też nie jest wskazany. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.