yelram Napisano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Witam, czy do 500 zł da się kupić jakiś w miarę dobry rower dla pięciolatki? Przeglądam już z tydzień różne strony i są setki rowerów ale kompletnie się na tym nie znam, już raz kupiłam roweryk i był problem ze skręceniem taki szajs, części nie pasowały, w większości sklepach są te chińskie. Bardzo proszę o pomoc w wyborze. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Jeśli chodzi o nowy to tylko decathlon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszko82 Napisano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Potwierdzam, mam dwa z decathlonu na kółkach 16 i się sprawdzają. Mają fajne hamulce pod ręce dziecka. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peelik Napisano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Tym bardziej, że teraz wchodzi nowy model na kółkach 16,gdzie podobno m.in. poprawili te hamulce. Sent from my D5503 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszko82 Napisano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Widzę że dali Vki. Nie wiem czy to konieczne. Ja mam tego pirata z canti i bębnowym i są w zupełności wystarczające. Zaletą są klamki. Za mocny hamulec dla takiego dziecka też nie jest wskazany. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.