g3rman Napisano 29 Września 2006 Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Jaki polecicie kask w cenie do 180 zł maks. Ja nie bardzo orientuje sie w kaskach wiec piszcie wasze propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody600v Napisano 29 Września 2006 Udostępnij Napisano 29 Września 2006 No właśnie ja też się zamierzam na kask !! ale nie wiem co wybrać. Nie musi byc jakis wypasiony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 30 Września 2006 Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Ja kupiłem ostatnio jakiegoś Boplighta za 160 i jest bardzo fajny Ma regulację i bardzo dobrą wentylację przy czym jest wygodny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Virus_88 Napisano 30 Września 2006 Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Ja tam mysle nad zakupem "author - misson" kosztuje 84,90.. Jest niedrogi ale znajomy ma, zaliczyl nie jedna glebe a kask sie trzyma no i przedewszystki nie narzeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g3rman Napisano 30 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Września 2006 no ja coś szukam z technologią in molding tylko wolał bym już kupić coś lepszego w tej cenie bo za cene ok 80-90 zł to chciałem na początku kupywać authora reflex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badb Catha Napisano 30 Września 2006 Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Met Duello - dobry i uratował głowę przed kolizją z asfaltem. Nic nie ucierpiał. O tym kasku było sporo na forum i nawet zdjęcia zapodane były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 30 Września 2006 Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Kask przed kupnem warto przymierzyć a do 200zł możne być np. Giro Indicator http://www.bikeman.pl/product_info.php/products_id/555 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karbon Napisano 30 Września 2006 Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Za 190 zł polecam Uvex'a Boss. Zapięcie z wielokrotnym zaskokiem do dodatkowej regulacji gdy już są paski ustawione, regulacja obwodu głowy za pomocą pokrętła z tyłu kasku, siatka przeciw owadom. Oczywiście z daszkiem...odpinanym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Virus_88 Napisano 30 Września 2006 Udostępnij Napisano 30 Września 2006 no tak, zalezy jeszcze o o jakich kaskach rozmawiamy (do jakiej jazdy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g3rman Napisano 30 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Września 2006 mtb, XC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 1 Października 2006 Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Ja kupielm Authora AERO za 150 zl (gosciu mi 10 zl spuscil ) Jest bardzo fajny, w technologii "in molding" i bardzo fajnie wyglada Nie wspominam o tym ze wygodny jest bo to juz zalezy od Bikera. Jednakze- polecam go w 100 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manio49 Napisano 1 Października 2006 Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Lazer Revolution - REVelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.