Czaju Napisano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Polecicie jakiś sklep na śląsku lub w okolicach gdzie najlepiej kupić szosę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gocu Napisano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Śląsk nie jest na sprzedaż! - to tak a'propos tematu A bardziej serio - sprecyzuj okolice jakiego miasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czaju Napisano 5 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Dąbrowa Górnicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gocu Napisano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 BikeAtelier w Dąbrowie, Bikershop w Katowicach, Twomark w Chorzowie (ten w Bielsku to od jakiegoś czasu inna firma), Alpebike w Tychach, przy Trzech Stawach w Katowicach jest (był?) duży sklep Cube (z tylu GoSportu) - to tak na szybko co mi się bez kombinowania przypomniało. Sklep w Rudzie Śląskiej juz znasz. Ale najpierw - wybierz rozmiar! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czaju Napisano 5 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Przy moich 171 cm myślę, że jakoś 50-52. W Rudzie byłem ale w sumie to niewiele się tam dowiedziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
errwin Napisano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Dąbrowa Górnicza Dąbrowa Górnicza to nie Śląsk tylko Zagłębie Dąbrowskie. Ktoś miał pałę z geografii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Bikershop w Katowicach, Twomark w Chorzowie Mogę potwierdzić,niezły wybór i dosyć kompetentna ekipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czaju Napisano 6 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Dąbrowa Górnicza to nie Śląsk tylko Zagłębie Dąbrowskie. Ktoś miał pałę z geografii. A czy ja napisałem, że Dąbrowa to Śląsk. Napisałem, że szukam sklepu na terenie Śląska. Ktoś tu chyba nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gocu Napisano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Dąbrowa Górnicza to nie Śląsk tylko Zagłębie Dąbrowskie. Ktoś miał pałę z geografii. Pomyślałem najpierw tak samo, ale... kłania się czytanie ze zrozumieniem, Czaju ci niżej wyjaśnił. Ja na to wpadłem sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
errwin Napisano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 A czy ja napisałem, że Dąbrowa to Śląsk. Napisałem, że szukam sklepu na terenie Śląska sprecyzuj okolice jakiego miasta. Dąbrowa Górnicza Więc Ci napisałem, że Dąbrowa Górnicza nie jest terenem śląska. I kto tu nie czyta ze zrozumieniem ? Proponuję przeczytać po wielokroć i utrwalić. Tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gocu Napisano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Facet mieszka w Dąbrowie Górniczej i szuka sklepu na Śląsku i w okolicach. Gdzie tu masz twierdzenie że DG leży na Śląsku? Może po prostu zacytuj? Uważasz że ktoś z DG nie ma prawa jechać na Śląsk kupić tam rower? )) Ja rozumiem, sporo hanysów (mnie też) irytuje mylenie Zagłębia ze Śląskiem, ale w tym przypadku taka pomyłka NIE NASTĄPIŁA. Oskarżasz innych o czytanie bez zrozumienia czyli o coś czym sam grzeszysz. Samozaoranie podwójne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.