ReddyS Napisano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Witam. Planuję kupić rower elektryczny. Zastosowanie to spokojna jazda wokół komina, jak to mówią motocykliści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Ok. Pochwaliłeś się już. Coś jeszcze masz do powiedzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReddyS Napisano 4 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Ok. Pochwaliłeś się już. Coś jeszcze masz do powiedzenia?Tak. Całość miała tak brzmieć:Witam. Planuję kupić rower elektryczny. Zastosowanie to spokojna jazda wokół komina, jak to mówią motocykliści[emoji6] Spacer niedzielnym popołudniem, wypad do lasu na grzyby etc. Czyli dużo jeżdżenia po kiepskich drogach, nie utwardzony. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie, porady i uwagi. Pozdrawiam. Wysłane z mojego E6533 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
severian Napisano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Zastosowanie to spokojna jazda wokół komina, jak to mówią motocykliści[emoji6] Jako czynny motocyklista czuję się trochę obrażony.Podaj jeszcze budżet jakim dysponujesz bo moim zdaniem bez 10 k w kieszeni nie ma sensu bawić się elektrykami.No i unikaj napędów Boscha.Pierwsza generacja była bardzo awaryjna.Ponoć coś tam poprawili ale złe wrażenie pozostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReddyS Napisano 8 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Jako czynny motocyklista czuję się trochę obrażony.Podaj jeszcze budżet jakim dysponujesz bo moim zdaniem bez 10 k w kieszeni nie ma sensu bawić się elektrykami.No i unikaj napędów Boscha.Pierwsza generacja była bardzo awaryjna.Ponoć coś tam poprawili ale złe wrażenie pozostało. Obrażony bo? [emoji6] Niestety, budżet ograniczony do 3-4 tys. zł. Żeby sprecyzować, nie chodzi o jakieś wyczynowe jazdy. Spokojna spacerowa jazda przez leśne dukty. Wysłane z mojego E6533 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Skoro to nie przechwałki , a prośba o rady to będę pierwszy. Nie wiem jakich porad oczekujesz ale skoro ma to być spacerowa jazda po leśnych duktach to proponuję " mięśniowego" trekkinga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heris Napisano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 W tej cenie to nic ciekawego chyba nie kupisz, napisz też na jakich kołach chcesz tego elektryka. Zobacz może tego, ponoć są dobre te modele https://goelectric.pl/rowery-elektryczne/267-rower-elektryczny-burza-250w-kolor-czarny.html jeżeli ma to być spokojna jazda to nie potrzebujesz mega roweru, ale też nie kupuj chłamu za grosze. Jak dołożysz 1-2 tys to m. in ten model co Ci pokazałem możesz kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReddyS Napisano 19 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Ten z linku ma napęd na przód, a podobno po za asfaltem średnio się to sprawdza. Widziałem trochę używanych w cenach 1500 - 2500 zł. Jednak ryzyko zużytych baterii, ich kosztu i dostępności mnie powstrzymuje. Wysłane z mojego E6533 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Za takie pieniądze to ciężko kupić normalnego góralu...a gdzie tam do elektryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RemarSportPL Napisano 19 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 Skąd wiecie o jaki budżet chodzi skoro autor go nie sprecyzował twierdząc iż może być model zarówno za 3 jak i za 4 tys zł? Są rowery elektryczne z górnej jak i dolnej półki jeżeli chodzi o cenę. Zerknij na takie marki jak HAIBIKE, Winora, Sinus, Kross, Hercules. We Wrocławiu na Bardzkiej 30 masz sklep który się tym zajmuje, dopytaj o szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi