Skocz do zawartości

[zakup] Marzocchi Bomber MXR

Rekomendowane odpowiedzi

Za tą cenę bym go nie kupił ze względu na przeciętny stan goleni.

W środku może nie być kolorowo.

Poniżej 200 złotych można się zastanawiać. Niedawno sprzedałem swojego Marzocchi i wzięcia ten towar już wielkiego nie ma. Jeszcze tylko fanatycy mogliby położyć trzy stówy na ten zabytek ;)

Jeśli o działanie chodzi, to są fajne amorki, ale niezbyt "inteligentne" na dzisiejsze czasy. Do jazdy dla przyjemności się nada. Jeżeli masz Torę w wersji solo air, to szkoda wymieniać i lepiej zbierać kasę.

torę mam w wersji olejowej i o ile jestem nawet zadowolony z działania to z wagi już nie - ponad 2100 g. Marzocchi waży zgodnie z deklaracją sprzedajacego ok 1600 g więc różnica spora. Do tego przy zakupie amortyzatora mam dwie blokady - po pierwsze wymogiem są pivoty pod v-brakei, po drugie rura sterowa min 20cm. Wybór na rynku amortyzatorów spełniających te wymagania i prezentujących dość przyzwoity poziom jest nie dużo.

nie mam jakiegoś wielkiego ciśnienia na wymianę, cena też nie jest taką straszną barierą (postawiłem sobie budżet do ok 800 zł za używkę) i wolałbym już wymienić na coś lepszego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...