Kris97 Napisano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Witam, mam pytanie do was, jakie klocki polecacie? Potrzebuję dobrych, przede wszystkim cichych klocków, by nie było nie przyjemnych dźwięków, w miarę rozsądnej cenie. Myślę nad Author ABS-3CC lub Kelly's Controlstop v-02. Słyszałem o nich dobre opinie, ale chcę wiedzieć, które lepsze. Chyba że testowaliście jakieś inne i są lepsze od tych wymienionych to piszcie. Temat w miarę pilny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Authory polecam- w zimowym rowerze wiele wytrzymały. Biją na łeb 3 kpl tanich klocków pod względem trwałości i jakości hamowania ;-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris97 Napisano 22 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Te hamulce firmy author są rewelacyjne. Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.