killer2013 Napisano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Witam, mam problem ponieważ, posiadam amorek sr suntour Raidon z 2008r. Pękły mi dolne lagi na podkowie, reszta amorka jest sprawna. Mam okazję kupić dolne lagi od rock shox reba średnica lagów jest ta sama, tylko nie wiem czy reszta będzie pasować. Ktos może eksperymentował z tymi amorkami, albo wie coś o nich? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Pytaj @Activia, ale raczej nie będzie to pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Szerokość będzie pasowała lecz różnice w średnicy goleni są setne w milimetrach i w lagach reby miał byś spory luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killer2013 Napisano 3 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Czyli nie opłaca sie ryzykować? A są może jakieś inne dolne lagi ktore by były dobre do raidona? Szukałem tych od raidona ale nigdzie ich nie ma :/ @ACTIVIA ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Tam masz golenie 30mm?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killer2013 Napisano 3 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 32mm 26" @ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Jeśli masz rury goleniowe 32mm to każde lagi z Suntoura pod 32mm i koło 26" będą pasowały do twojego raidona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi