OnionBro Napisano 1 Kwietnia 2017 Napisano 1 Kwietnia 2017 Przez niego nie mogę użyć klucza do kasety > Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka
Tatanka Napisano 1 Kwietnia 2017 Napisano 1 Kwietnia 2017 Najprawdopodobniej to jakiś element piasty.Jaki masz model? Jeśli ten okrąg ma kilka mm. wysokości,tak przynajmniej wygląda na zdjęciu,to próbuj go delikatnie wydłubać na zewnątrz,ub głębiej wepchnąć robiąc miejsce na klucz do kaset
OnionBro Napisano 1 Kwietnia 2017 Autor Napisano 1 Kwietnia 2017 Najprawdopodobniej to jakiś element piasty.Jaki masz model? Jeśli ten okrąg ma kilka mm. wysokości,tak przynajmniej wygląda na zdjęciu,to próbuj go delikatnie wydłubać na zewnątrz,ub głębiej wepchnąć robiąc miejsce na klucz do kasetNie da rady a kaseta to CS-HG300-9 11T do 34T Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka
Mod Team Puklus Napisano 1 Kwietnia 2017 Mod Team Napisano 1 Kwietnia 2017 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.