Mod Team Puklus Napisano 3 Kwietnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Ja tam to rozumuje i mi to osobiście nie przeszkadza, bo ja sobie klamki pozamieniam. Pytanie, co z całą rzeszą ludzi którzy są nauczeni, że tak to nazwę normalnego ustawienia klamek? Nagła zmienienia upodobań...jak to ma poprawić bezpieczeństwo to ja dziękuję. Chcą zeuropeizować czytaj utumanić całość ludzi. Klameczki pokolorujemy na jaskrawo, żeby przypadkiem kierujący pojazdem wiedział do czego owe dziwne nie znane dźwigienki służą, nadamy im prawidłowe miejsca, nie zależnie gdzie były przez ostatnie dekady bo to co uważamy jest święte. Dlatego ślimak to ryba a co, a czemu nie. Ale jakoś nikt się aut w Anglii nie czepił ... a czemu motocykle nie mają zamienionych klamek na wyspach ... nie wiem. No przecież kierownicy sie nie da ... w większości przypadków wiec coś powinni pozmieniać. Natomiast prawa ręka jest przyzwyczajona do finezji i wyczucia. A u mnie obie pracują z finezją. I nie jest to rzecz kto ma bardziej finezyjne palce, bo na pewno będą to gitarzyści. Problem polega na tym że motocyklistów jest zdecydowanie mniej niż rowerzystów. I jak nagle producenci zaczną zmieniać klamki na rozkaz, w moim odczuciu pogorszy to bezpieczeństwo. Na pewno na początku, póki ludzie nie przyzwyczają, Nie jestem jakoś specjalnym przeciwnikiem unii, ani tez zwolennikiem, ale ich rządy to chyba śmiało można porównać do polskich ... I dygresja mechanika - o wiele bardziej upierdliwe jest serwisowanie roweru w systemie UK ... naprawdę, czasami do tego stopnia ze zamieniam klamki miejscami na czas serwisu. Czemu ?? no napęd jest po prawej stronie i jak rozkręcam napęd, sprawdzam, chce go zahamować i zonk ... nie ta klamka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 1 kwietnia był 2 dni temu, panowie dajcie już żyć normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 4 Kwietnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Oj tam oj tam, Czepiasz się i nie dasz popisać człowiekowi .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.