q1980 Napisano 31 Marca 2017 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Witam wszystkim, wstępnie wybrałem sobie kilka modeli typu gravel/przełaj tj. 1. FUJI TREAD 2. MERIDA CYCLO CROSS 3. AUTHOR RONIN 4. AUTHOR AURA XR Typ tych rowerów jest niestety dalej mało popularny w sklepach stacjonarnych, a jeśli zdarzają się to tylko wybiórczo pojedyncze egzemplarze (np. meridę cyclo crossa 300 znalazłem w sklepie w Krakowie w rozmiarze 54). Problem jest w tym, że przed zakupem wolałbym przymierzyć rower i spróbować przynajmniej 2 sąsiednie rozmiary, tym bardziej, że te rowery nie są tanie i lepiej kupić od razu właściwy. Czy moglibyście polecić sklepy, gdzie te rowery z dużym prawdopodobieństwem będą fizycznie w różnych rozmiarach, najlepiej w Krakowie, ale może być oczywiście w każdym z sąsiednich województw np. w śląskim. Dobrze by było, żeby rowery w ramach jednej marki były w jednym sklepie, szczególnie chodzi o mniejsze rozmiary. Z góry dziękuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Looser Napisano 31 Marca 2017 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Kiedyś szukając szczęścia z selle italia natknąłem się na taki sklep Activa z Rudy Śląskiej, muszę przyznać że ilość rowerów na hali była przytłaczająca, czułem się troszkę jak dziecko w disneylandzie... Na stronie mają tam trochę przełajek i graveli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 To może być niezły trop. W Activii (rower.com.pl) kupowałem rower kilka lat temu. Podejście było mocno w stronę klienta, napisz do nich, pewnie będą mogli coś załatwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
q1980 Napisano 1 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Dziękuje za podpowiedzi, własnie myślałem o tym sklepie z Rudy Śląskiej, bo widziałem zdjęcia wnętrza z ich strony - tam też uderzę w pierwszej kolejności. A jest jeszcze jakiś inny sklep z dużym asortymentem, do którego można by się udać jakby tam jednak nie było rozmiarów dla mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.