Bogi_Abi Napisano 31 Marca 2017 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 (edytowane) Czy moglby ktos wycenic? Nie licze na tysiące Edytowane 31 Marca 2017 przez Bogi_Abi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 31 Marca 2017 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Myślę , że nie więcej niż 500 zł bo od oryginału dużo się nie różni. Oryginalne przerzutki - tourney , revoshift - ścierwo , amor zoom , chińskie hamulce. Jest możliwość kupna samej ramy? Jeśli tak to proszę jakieś ładne , dokładne fotki na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 31 Marca 2017 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 500+ (ten + zależy od tego jak go wyczyścisz i czy wszystko sprawne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogi_Abi Napisano 31 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 (edytowane) Foty moge wrzucic pozniej, wyczyscic nie problem, na szybkiego zdjecia porobilem. Wszystko jest sprawne. ;d ZDJECIA RAMY, na tej gdzie sa ujete te "widelki" od tylnego kola, to chodzilo ujac rysy na prostej od sztycy, tam z tylu pod spodem to brud na tej prostej pod sztyca chodzilo ujac na zdjeciu. ;d Edytowane 31 Marca 2017 przez Bogi_Abi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 31 Marca 2017 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Niestety mnie ta rama jednak nie zainteresuje bo jest dość styrana. Szczególnie nie podoba mi się to przetarcie na główce - aż do gołego alu. Wielu ludzi kupuje oczami , więc może być Ci go ciężko sprzedać, Możesz tam nakleić jakieś naklejki ochronne aby to trochę zamaskować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi