alpacino13 Napisano 30 Marca 2017 Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Wie ktoś może jak rozumieć rozmiarówkę butów Mavic - https://www.mavic.com/sites/default/files/download/footwear_SizeChart_eng.pdf ? Z reguły producenci podają długość wkładki, a tutaj producent sugeruje, że to średnia długość stopy dla danego rozmiaru. Korzystał ktoś może z tej tabeli przy wyborze butów tej marki? Według tego przy długości mojej stopy równej 27,1 cm powinienem wziąć rozmiar 43 1/3 albo 42 2/3. Chyba, że to jest po prostu długość wkładki i wtedy sytuacja się diametralnie zmienia ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kinder1878 Napisano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Moja stopa ma 27,5 cm, wziąłem buty rozmiar 44 cm, wkładka ma 28 cm i są idealne (a chciałem kupić 43 1/3, byłaby lipa) . Mavic Rush MTB stopa przeżywa wieczne SPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.