jarus220 Napisano 28 Września 2006 Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Lampka ta jest malutka ,stosunkowo lekka ,ma możliwość ustawienia 360 o ,mocowanie i do sztycy i do widełek, pieknie i mocno świeci , ma 5 diód z czego dwie skrajne świecą też i na boki , jest oszczędna oraz ma niezłą cene ( 23 zł ) http://www.apg.pl/ Wydawało by się że to jest ideał ale nie do końca . Problem tkwi w wyjątkowo żle skonstruowanym chwycie tej lampki .Poprostu jakiś bałwan ( inżynier) żle obliczył te sprężynki trzymające lampkę. Kupiłem ją po raz pierwszy w maju i zgubiłem ją na Masie pod koniec lipca .Ponieważ bardzo mi pasowała odkupiłem ją ponownie specjalnie jadąc po tą lampkę 15 km w jedną stronę. Niestety dziś ją zgubiłem po raz drugi i to bez wertepów .Zwykła ,normalna jazda: ścieżka-ulica-chodnik .Wiem też na pewno że nie przywaliłem tą lampką.Poprostu się wypieła z mocowania. Dlatego serdecznie ODRADZAM .na pewno jej nie kupie po raz trzeci. Dotyczy też lampki STR01 R która ma identyczne mocowanie. Pozdrawiam Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyteck Napisano 30 Września 2007 Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Witam, czy są tu jeszcze jacyś użytkownicy tej lampki? Zastanawiam się nad zakupem (spodobała mi się po prostu - np tu: http://www.allegro.pl/item248469785.html ale zastanawiam się, czy to pech czy może więcej osób miało problemy z wytrzymałością/konstrukcją mocowania? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathieo Napisano 2 Października 2007 Udostępnij Napisano 2 Października 2007 2 razy pod rząd to raczej nie pech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyteck Napisano 2 Października 2007 Udostępnij Napisano 2 Października 2007 pewnie tak... o ile czyta ten post więcej osób - może mi ktoś polecić lampkę na tył tak do 30-40 zł z solidnym mocowaniem (tak, żeby raz założyć i się trzymało - bez konieczności łatwego zdejmowania)? czy coś z cat eye czy może jakaś inna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi