Banditt Napisano 28 Marca 2017 Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Witam Planuje zakup nowego roweru lecz mam straszny problem ponieważ jestem amatorem MTB. Myślałem o zakupie roweru 29" Scott Aspect 930 lub 940 czy Cube Analog 29 a może Kross B4. Jeżdżę po lesie i terenach polnych czasami wypad w góry . Mam 190 cm i nie wiem czy to dobre typy do 3000tys zł . Proszę o pomoc bo Panowie w Sklepie strasznie zachwalają te rowery maja racje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roxorloops Napisano 28 Marca 2017 Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Nie są to złe marki, ale tak na chłopski rozum, będą zachwalać marki które mają w sklepie a nie marki, które ma konkurencja w sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banditt Napisano 29 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 Hej. A co sadzisz o tych modelach co wyżej napisałem ? Jeżeli znasz lepsza markę rowerów to proszę podaj chętnie, zapoznam sie z innymi . Scott ,Cube,Kross to marki które dość często widuje.Nie wiem czym sie kierować przy wyborze bo w każdym sklepie słyszę "ta marka jest super itd " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom6652 Napisano 29 Marca 2017 Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 Witam Planuje zakup nowego roweru lecz mam straszny problem ponieważ jestem amatorem MTB. Myślałem o zakupie roweru 29" Scott Aspect 930 lub 940 czy Cube Analog 29 a może Kross B4. Jeżdżę po lesie i terenach polnych czasami wypad w góry . Mam 190 cm i nie wiem czy to dobre typy do 3000tys zł . Proszę o pomoc bo Panowie w Sklepie strasznie zachwalają te rowery maja racje ? Dozbieraj i kup canyona haha Powaznie ,to w granicach 3000 tys wiekszosc z tych rowerow bedzie na podobnym osprzecie i bedzie mialo ok 14kg ,cube scott ,wszystkie te marki maja całkiem niezle rekreacyjne ramy w tej cenie .Bedziesz w sklepie to przymierz i bierz tego na ktorym ci sie lepiej jezdzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banditt Napisano 29 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 Dzięki .Zamówiłem (nie mieli na stanie niebieskiego )Scott Aspect 930 Super się jeździ.Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bysiumisiu Napisano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 W poprzednim roku miałem taki sam dylemat, wybrałem cube analog, rower zrobił na mnie duże wrażenie w porównaniu do starego authora na kołach 26 cali. Jazda na nim sprawia mi tyle przyjemności ,że prawie codziennie wychodzę pojeździć po lasach i górach. Teraz osprzęt wydaje się być za słaby ponieważ jak jest zabłocony to już biegi nie zmieniają się precyzyjnie albo spadnie łańcuch, no i amortyzator daje wiele do życzenia. Mimo to i tak polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banditt Napisano 5 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Witam Kupiłem jednak Scott Aspect 930 ( z 2017 roku ) przejechałem około 120 km i jest super . Zobaczymy jak będzie się zachowywał w górach i po przejechaniu 1000km.Na dzień dzisiejszy polecam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi