brachypelma252 Napisano 28 Marca 2017 Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Witam, dzisiaj siadła mi blokada w FOX 32 Float Evolution CTD rok 2014. Manetka jest na 100% sprawna bo ją rozebrałem i wszytsko chodzi perfect. Gdy blokuję amortyzator blokuje się dopiero po pewnym czasie albo wręcz wcale. Mieszkam w Tczewie (pomorze), chciałbym oddać amor do jakiegoś serwisu aby to naprawić + wygkonać sewis z wymianą uszczelek i olejów. Jesteście w stanie doradzić gdzie najlepiej byłoby taki amorek oddać (do jakiej placówki) (Tczew - Trójmiasto) Jaki koszt mniej więcej mogą liczyć (materiał + robocizna) ?? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 28 Marca 2017 Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Na FB szukaj Expert Rowerowy , kolega jest z Trójmiasta i ma bardzo dobre opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachypelma252 Napisano 28 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Faktycznie, znalazłem. Zadzwonię jutro do niego. Ciekawe jak z obłożeniem pracy w tym punkcie... Za półtorej tygodnia pierwsze zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 28 Marca 2017 Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 z terminami może być krucho, ale warto spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 28 Marca 2017 Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 czym lepszy fachowiec tym dłuższy czas oczekiwania.' W Spider Suspension wstrzymali przyjmowanie amortyzatorów. Ja na swojego czekałem 2 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fonika Napisano 28 Marca 2017 Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Prosta sprawa, w tych ctd olej wycieka w momentach wzrostu ciśnienia, w związku z tym po pewnym czasie w tłumiku brakuje oleju co objawia się brakiem blokady (lub łapaniem po ugieciu). Trzeba rozebrać tłumik i wymienić olej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 30 Marca 2017 Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 @@Fonika, ile kosztuje u was serwis samego tłumika FIT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fonika Napisano 31 Marca 2017 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 @SovaLTD 50-60zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachypelma252 Napisano 5 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Expert Rowerowy. Jestem już po serwisie. Mogę z całym sercem polecić tego gościa ! Serwis miałem robiony od ręki (oczywiście za małą dopłatą, byłem potraktowany priorytetowo) Jeszcze nigdy nie widziałem aby ktoś wykonywał coś z tak wielką dokładnością i zaangażowaniem ! Widelec dostał drugie życie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi