brachypelma252 Napisano 28 Marca 2017 Napisano 28 Marca 2017 Witam, dzisiaj siadła mi blokada w FOX 32 Float Evolution CTD rok 2014. Manetka jest na 100% sprawna bo ją rozebrałem i wszytsko chodzi perfect. Gdy blokuję amortyzator blokuje się dopiero po pewnym czasie albo wręcz wcale. Mieszkam w Tczewie (pomorze), chciałbym oddać amor do jakiegoś serwisu aby to naprawić + wygkonać sewis z wymianą uszczelek i olejów. Jesteście w stanie doradzić gdzie najlepiej byłoby taki amorek oddać (do jakiej placówki) (Tczew - Trójmiasto) Jaki koszt mniej więcej mogą liczyć (materiał + robocizna) ?? Pozdro Cytuj
kemot1974 Napisano 28 Marca 2017 Napisano 28 Marca 2017 Na FB szukaj Expert Rowerowy , kolega jest z Trójmiasta i ma bardzo dobre opinie. Cytuj
brachypelma252 Napisano 28 Marca 2017 Autor Napisano 28 Marca 2017 Faktycznie, znalazłem. Zadzwonię jutro do niego. Ciekawe jak z obłożeniem pracy w tym punkcie... Za półtorej tygodnia pierwsze zawody Cytuj
kemot1974 Napisano 28 Marca 2017 Napisano 28 Marca 2017 z terminami może być krucho, ale warto spróbować Cytuj
vpablov Napisano 28 Marca 2017 Napisano 28 Marca 2017 czym lepszy fachowiec tym dłuższy czas oczekiwania.' W Spider Suspension wstrzymali przyjmowanie amortyzatorów. Ja na swojego czekałem 2 tyg. Cytuj
Fonika Napisano 28 Marca 2017 Napisano 28 Marca 2017 Prosta sprawa, w tych ctd olej wycieka w momentach wzrostu ciśnienia, w związku z tym po pewnym czasie w tłumiku brakuje oleju co objawia się brakiem blokady (lub łapaniem po ugieciu). Trzeba rozebrać tłumik i wymienić olej . Cytuj
SovaLTD Napisano 30 Marca 2017 Napisano 30 Marca 2017 @@Fonika, ile kosztuje u was serwis samego tłumika FIT? Cytuj
brachypelma252 Napisano 5 Kwietnia 2017 Autor Napisano 5 Kwietnia 2017 Expert Rowerowy. Jestem już po serwisie. Mogę z całym sercem polecić tego gościa ! Serwis miałem robiony od ręki (oczywiście za małą dopłatą, byłem potraktowany priorytetowo) Jeszcze nigdy nie widziałem aby ktoś wykonywał coś z tak wielką dokładnością i zaangażowaniem ! Widelec dostał drugie życie... Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi