mazur9999 Napisano 28 Marca 2017 Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Witam Chciałbym sobie kupić "smartwatcha" - moje wymagania to : -NIEZALEŻNOŚĆ OD SMARTFONA chcę móc zostawić telefon w domu -PULSOMETR -GPS żebym mógł w miarę potrzeby zobaczyć mapę gdzie jestem itd a po treningu obejrzeć cała trase jaką zrobiłem - najlepiej na jakimś serwisie typu endomondo -możliwość wrzucania wyników na telefon - do serwisu typu endomondo albo samsung health żebym mógł prowadzić dziennik postępów itd jeśli chodzi o wygląd albo cenę nie mam ustalonych kryteriów, bardzo proszę o propozycję , będę bardzo wdzięczny za każdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 28 Marca 2017 Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Z tego co kojarze były Garmin VivoActive.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 28 Marca 2017 Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Vivoactive,lekki zgrabny bateria trzyma długo (10h spokojnie latam),spełnia wszystkie wymogi poza mapami,automatyczny eksport z garmin mobile do np. endo. Z mapami to dopiero epix. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.