kantele Napisano 28 Września 2006 Udostępnij Napisano 28 Września 2006 mam lampe przednia acor CG-104, niestety, po kradziezy roweru nie mam jej jak zamocowac na nowym. szkoda troche, bo tania nie byla. ktos wie, gdzie mozna kupic sam uchwyt??? lampa zostala kupiona w gosporcie, niestety jak sie zapytalam o uchwyt to gosciu na mnie wybaluszyl galy i powiedzial ze nie miewaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 28 Września 2006 Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Jaki to konkretnie model? Najlepiej, gdybyś wstawiła fotki tej lampki z odpowiedniej strony - może by się coś dopasowało... Pozdrówko wizualizacyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 28 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2006 przeca napisalam jaki model, chyba ze ten numerek to nie jest numer modelu oO? wstawie fotki moze w weekend bo chwilowo nie mam za bardzo czasu, jak wracam to juz jest ciemno i fotki zle sie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 28 Września 2006 Udostępnij Napisano 28 Września 2006 przeca napisalam jaki model, chyba ze ten numerek to nie jest numer modelu oO? Faktycznie, przegapiłam - pardą . W necie coś tego nie ma (nie umiem szukać ?). Czekamy na fotki. Pozdrówko gapowate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 28 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2006 no wlasnie ja tez nie znalazlam w necie dlatego szukam tutaj ratunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thorondor Napisano 29 Września 2006 Udostępnij Napisano 29 Września 2006 idz do zwyklego sklepu rowerowego i popytaj. mi też ukradli rower i bez problemu znalazłem mocowanie do 12-to letniej tylnej lampki cateye`a(czekalem tydzień ale sprowadzili). teraz szukam nadajnika i odbiornika fal do licznika SIGMA 1800BC RDS i z tym chyba bedzie problem... SIGMA 1800BC RDS ehh mialo byc Sigma 1200 RDS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 29 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2006 bylam jak na razie w dwoch sklepach. do cateye to bez problemu mozna kupic uchwyty, jak i do lamp kilku innych firm. niestety, do acora nie bywaja. a co do licznika, to ja mam co prawda niezbyt wyszukany licznik, tez sigmy bodajze 800tke, i bez problemu kupilam uchwyt i to ustrojstwo do mocowania na dole Ecia: a tu sa fotki zaczepu na lampie: lampa lampa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 29 Września 2006 Udostępnij Napisano 29 Września 2006 A jakiekolwiek zwykłe sanki - np. od któregoś z modeli Mactronica - nie pasowałyby? Niech ci w sklepach wywalają na ladę wszystkie możliwe lampki z sankami - i przymierzaj, a nuż :wink: ... Pozdrówko kibicujące PS. Nie wiem, czemu, ale pierwszy link wyrzuca mi główną stronę Wikipedii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 29 Września 2006 Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Zerknąłem do swojej szafki ze szpargałami rowerowymi i znalazłem taką lampkę. System mocowania wygląda na podobny, a ja na 100% nie będę korzystał z tej lampki, więc uchwyt mógłbym (jeśli byłabyś zainteresowana) odstąpić uchwyt za... no powiedzmy za uśmiech http://img218.imageshack.us/my.php?image=lampkags7.jpg Rozmiary mocowania w lampce to: szer. - 1.6/2.3cm (zewn./wewn.), długość od "przodu" do wycięć - ca.4cm, szerokość samego uchwytu - ca.2.1cm (tragiczny opis, co? ) Pomiary takie pi razy drzwi, ale może dadzą jako taką orientację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartez23 Napisano 29 Września 2006 Udostępnij Napisano 29 Września 2006 PS. Nie wiem, czemu, ale pierwszy link wyrzuca mi główną stronę Wikipedii... Po prostu Eciu link zawiera dwa razy wpisane http na początku adresu Pozdrowionko tłumaczące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 29 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Rozmiary mocowania w lampce to: szer. - 1.6/2.3cm (zewn./wewn.), długość od "przodu" do wycięć - ca.4cm, szerokość samego uchwytu - ca.2.1cm (tragiczny opis, co? ) kurde nie bardzo rozumiem te wymiary. moja lampka jest tak: szerokość prowadnicy 2,4cm, dlugosc 4,5. poza tym pomiedzy brzegami prowadnicy posrodku posiada wystajacy element, ktory pozwala na wypchniecie pojemnika na baterie, ten element tez jest w formie prowadnicy (tzn uchwyt mial w srodku wyciecie, ktore pozwalalo na swobodne wsuniecie tego wystajacego elementu). sadze, ze glownie z powodu tego wystajacego badziewia Twoj uchwyt nie bedzie pasowal, zreszta o ile dobrze rozumiem Twoja lampka ma wezsza prowadnice niz moja no nic, chyba musze pojezdzic po roznych sklepach i poszukac albo sprobowac samej zmontowac uchwyt, w koncu to nie takie strasznie skomplikowane urzadzenie... kawalek plastiku heh. Eciu, moglabys prosze zedytowac ten pierwszy link wycinajac to dodatkowe http? dzieki. swoja droga to i tak dziwne, ze otwiera sie akurat wiki a nie blad 404 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 29 Września 2006 Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Teraz zerknąłem na tą druga fotkę (zrobioną pod kątem) i na niej lepiej widać ten wystający element. Rzeczywiście nie będzie to pasowało. Szkoda. Wobec tego życzę powodzenia w poszukiwaniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 29 Września 2006 Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Zrobione z linkiem - teraz działa . Dzięki, Bartez23 . Swoją drogą - faktycznie, osobliwa rzecz Pozdrówko podwójne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 29 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2006 to chyba po to zeby nie mozna bylo uzywac innych uchwytow.. grr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.