firzu Napisano 28 Września 2006 Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Zamontowałem ww. przerzutkę i zastanawiam się czy przy przerzutce jest śruba baryłkowa a jeśli tak to gdzie. W starej acerze była od tyłu przerzutki. A w tej to za bardzo nie wiem gdzie ją wsadzić. Może w ten kawałek plastiku w który lnka wchodzi :question: Ciekawi mnie jeszcze czy na tym ostatnim kawałku ( po drugiej wypustce na ramie ) powinienem jakiś pancerz zamontować. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 28 Września 2006 Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Ta sruba jest przy manetce nie przy przerzutce w sramie. Najlepiej sciagnij sobie manuala tam jest ladnie na fotkach wszystko ;] chyba na stronie harfy jest a jak nie to na oficjalnej srama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firzu Napisano 28 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2006 To jak się reguluje naciąg linki :question: Tylko przy manetce :question: Manuala gdzieś mam i zaraz go sobie oblukam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 28 Września 2006 Udostępnij Napisano 28 Września 2006 No przy manetce, a jak chciales? W shimano miales barylkowa przy przerzutce, ale przy prawej manetce nie bylo zadnej ;]. Tu masz odwrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 28 Września 2006 Udostępnij Napisano 28 Września 2006 No przy manetce, a jak chciales? W shimano miales barylkowa przy przerzutce, ale przy prawej manetce nie bylo zadnej ;]. Tu masz odwrotnie. Jak to nie było ?? przeca nawet w manetkach Deore (3x9) jest baryłka. W systemie Shimanowskim są 2 - jedna przy przerzutce, druga przy manetce. Co nie zmienia faktu, że w SRAMach wystarczy ta w manetce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.