kamilns111 Napisano 28 Września 2006 Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Hej Mam prośbę a mianowicie chce kupić jakiś hamulec tarczowy do 200zł do streeta i jakbyście mogli to możecie podac mi koszt zrobieia single speeda? Z góry thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_lol Napisano 28 Września 2006 Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Witam Avid bb5 za 189pln z tarcza 160mm albo Hayes mx1 lub mx2 sam mam mx1 a single speed'a mozesz juz dobrego kupic za 100 pln razem z dobrym lancuchem BMX-owym chyba ze Ci chodzi o piaste z SS to jutro inne koszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilns111 Napisano 8 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2006 HEj jednak zdecyduję sie na avid bb5.Tylko znacie sklep w Nowym sączu gdzie je można dostać i czy wogóle je można dostać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacmen_89 Napisano 8 Października 2006 Udostępnij Napisano 8 Października 2006 za taka cene to tylko na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilns111 Napisano 9 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Ok dzięki za dpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 23 Października 2006 Udostępnij Napisano 23 Października 2006 po co w streecie hampel ? ja chwilowo nie mam wogole hamulcow i jest smiesznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.