Skocz do zawartości

[koła] jakie do dualu?

rastahq

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chcialbym kupic kola (kompletne) do dualu streetu ale nie wiem jakie.

Czy mozecie wesprzec mnie swoja wiedza na ten temat?Jakie obrecze piasty opony detki.No chyba ze macie cos kompletnego co jest na dobrym sprzecie.Najlepiej gdyby byly to kola pod tarcze.Rozmiar kol 26"

Pozdrawiam

No niestety ale Revo nie nadaja sie do tego i to zdecydowanie ;] , i wahala bym sie nad competition chyba ze masz juz technike i nie wazysz za duzo.

Moj typ to piasty DT Cerit , DT 6.1 fr , single tracki , D521 obecnie nie pamietam jaki symbol oponki maxis larsen tt 2.0 kev

Napisz jaki budzet

dual wymaga lekkich komponentów a zakładam, że ktoś, kto chce jeździć dual posiada już jakieś umiejętności. wykluczam wszelkiego rodzaju dzwony, gleby czy uślizgi. stąd takie komponenty. ważę 76 kg (przed chwilą na wadze :confused: ) i Rewoluszyny służą mi od jakiegoś czasu doskonale w dualu. jeśli idzie o DT6.1 i single, to trochę zbyt kobylaste rawki jak na dual IMHO. Jeśli idzie o piasty to Cerity, to rzeczywiście dobry wybór zwłaszcza, że na tyle mają 3 zapadki.

No patrz mowisz ze ciezke a piasty ceirt nie nalezy do lekkich , single track nie jest taki ciezki :confused:

Ciezko racze zakladac ze kazdy w dualu ma odpowiedni poziom i naprawde revo nie nadaja sie na takie kola.

Napis zile masz kasy w koncu 200 zl czy 1000 zl ?

Dobra moj typ to Single Track ( 80-90 zl szt allegro ) , DT Cerit komplet ( 400 zl arnik ale cos z ceny zejdzie ) to jzu ok 550-600 zl ale skoro praca bedzie to dozbierac mozna i kwestia szprych skoro zaczynasz wzial bym championy i nie inwestowal w cieniowane szprychy wiec razem wyjdzoe 650 zl ok

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...