tyran Napisano 27 Marca 2017 Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 witam, poszukuje ramy access wls sl pod koła 29"rozmiar 17",znalazłem oferty na alle... ale może ma ktoś z forumowiczów takie cudo do sprzedania lub da namiar do sklepu, który oferuje ramy cube, pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 27 Marca 2017 Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Na bike discount mają cuby. https://www.bike-discount.de/en/shop/women-s-hardtail-9001 Wysłane z mojego Future przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyran Napisano 28 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 cena dobra tylko że 19" jest dostępna,a jak z kosztami wysyłki,zamawiałeś kiedyś od nich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pejot1975 Napisano 28 Marca 2017 Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Kwotę za przysyłkę masz po dodaniu do koszyka. Ale negocjuj, mi się udało. Zamawiałem u nich rower. Nie było problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi