bastek32 Napisano 27 Marca 2017 Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Witam Mam chyba najtanszy amortyzator jaki sie da, bo spręzynowy da się go jakos nasmarować bo strasznie skrzypi na wybojach. Moze ma ktos jakis film jak to sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Marca 2017 Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 (edytowane) O kurde, sprężyna na zewnątrz, tego jeszcze nie widziałem Raczej skrzypi na tulejach ślizgowych ( o ile istnieją) Edytowane 27 Marca 2017 przez skom25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bastek32 Napisano 27 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 A rower to merida matts 5V 13r i taki szajs wsadzja za napis meridaa sie płaci chyba tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Marca 2017 Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Prawdę mówiąc jest to praktycznie najniższy próg cenowy, więc nie ma co się spodziewać cudów. Chociaż o tyle dobrze bo masz amortyzator SR, czyli istnieje duża szansa że da się go rozebrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bastek32 Napisano 27 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Wlasnie bym go rozebrał i nasmarował tylko nie wiem jak hehe a nie chce robić w ciemno zeby calkiem nie uziemic roweru bo do pracy nim dojezdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lichak Napisano 27 Marca 2017 Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Pokaż zdjęcia od góry i od dołu, łatwiej będzie podpowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bastek32 Napisano 27 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 O taki mam rower moze to cos pomoże http://www.rowerymerida.pl/produkt536/matts-5-v-rower-merida.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 27 Marca 2017 Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 http://www.srsuntour-cycling.com/fileadmin/user_upload/Downloads/Consumer/Bike/Exploded%20views/2010/SF10-M3000AL-P-26-50-(1).PDF Co prawda model 2010 (nowszych nie ma na stronce) ale to pewnie to samo. Hmm wygląda jakby to trzymało się na jednej nakrętce u dołu prawej goleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bastek32 Napisano 27 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 A co moge wsadzić zamiast tego amortyzatora? bo jestem zielony w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 27 Marca 2017 Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 W sumie to chyba na nic (na nic co się ugina)... Nie kupi się nowego dobrego widelca o tak małym skoku i w dodatku z pivotami. Natomiast powinien dobrze przypasować jakiś sztywny widelec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi