mmarek02 Napisano 26 Marca 2017 Napisano 26 Marca 2017 Problem z przerzutką i manetką. Ostatnio wymianiałem linke przedniej przerzutki. Teraz nie mogę do końca zmienić biegu tak aby lancuch wszedł na najwiekszą zębatke...to znaczy mogę ale jest problem. Zeby łancuch nie zeskoczył na srodkową zebatke musze caly czas trzymać tą dźwignie a jeśli ją puszcze to odrazu lancuch spada na srodkową zebatke...tak jakby tam się coś czegoś nie chciało zaczepić(korba i manetka to Deore XT). Miał ktoś taki problem?
Ychu Napisano 26 Marca 2017 Napisano 26 Marca 2017 Jeśli wymieniłeś tylko linkę i nic innego nie ruszałeś to może być zbyt słabo napięta linka.
Witboj Napisano 26 Marca 2017 Napisano 26 Marca 2017 Uważam tak samo jak Ychu - za słabo naciągnięta linka i tyle. Od wymiany linki zakres H się nie zmienił sam z siebie.
Root Admin Mieciu Napisano 27 Marca 2017 Root Admin Napisano 27 Marca 2017 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.