roswell Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Witam,szukam prostego, niedrogiego zegarka do treningu uzupełniającego. Potrzebne mi są w zasadzie dwie funkcje wyświetlane jednocześnie:- stoper (czas treningu)- drugi stoper (czas odpoczynku/interwału)Istotne dla mnie jest, żeby były wyświetlane czytelnie (duże cyfry) no i żeby zegarek od razu się nie rozleciał.Chciałbym wydać jak najmniej jako że potrzeba mi go na jakieś 2-3 miesiące.Może ktoś coś polecić? Dziękuję, Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 26 Marca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Gshock g-056b Stoper jest standardowo, dodatkowo programowalne interwały z sygnałem pomiędzy. Jak chodzi o wytrzymałość... to GShock Mam takiego kilka lat i jestem zadowolony. Do kupienia za niecałe 200 plnów: https://minuta.pl/p,zegarek-meski-casio-g-shock-g-056b-4ver,8624.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 26 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Dzięki, tylko on chyba jest już nie do kupienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.