unkas Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 witam interesuje mnie kupno tego roweru http://allegro.pl/wypasiony-trek-senatore-v3-lady-alivio-blokada-i6758548979.html . Szukałem w cenie do 1500 zl i wydaje mi się to najlepszy wybór ,lecz chciałem zapytać czy wyjdzie model z roku 2017 ? a może ktoś mógłby polecić jakaś dobra alternatywę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Czemu miałby nie wyjść? Tyle że tańszy pewnie nie będzie :) Telefon do sprzedającego i wiesz wszystko - swoją drogą nic lepszego za te pieniądze nie trafisz póki co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdaskoKross Napisano 28 Marca 2017 Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 A ja na Twoim miejscu szukałbym używanego roweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi