Skocz do zawartości

[Kupno roweru] do 800 zł 193 cm/110 kg wagi

gapa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

no to co ja mam kupić ? byłem w sobote u takiego gościa na podwórku co ma duzo rowerow, handluje nimi kilka lat i takie 3 wieksze wpadly mi w oko. tylko ze byla jego zona i nie znala do konca cen mowila ze to rowery to ceny 500-800 trzeba przyjechac jak maz bedzie. zrobilem 3 zdjecia tych wiekszych rowerow

k4uphi.jpg

19bino.jpgzmlj4g.jpg

Swoją drogą jestem ciekaw, czy autor tematu rzeczywiście tyle będzie jeździł bo dla kogoś, kto nie jeździ rowerem albo tylko "od święta" robić 5x 40km w tygodniu to nie jest takie hopaj siupaj :) Tym bardziej po zerwaniu więzadła. 

no moze i troche przesadzilem... te 40 km ma byc docelowo z poczatku to na pewno delikatniej.

Napisano

Nie wziąłbym żadnego z nich, wolałbym zdecydowanie tego ROMET-a Mistral co kolega zaproponował, nowy rower, na gwarancji. Jak będziesz go regularnie serwisował posłuży latami

Napisano

No to są złomy i pisałem, że SZTYWNY widelec. :D Przecież te pseudo amortyzatory, to nie maja nic wspólnego z amortyzacją, na dodatek zagrażają życiu i zdrowiu.

To samo z pseudo amortyzowaną sztycą(ostatni rower ze zdjęcia), rozleci się i tylko dojdzie 50zł na zakup sztycy.

Napisano

rower ma nie slużyć do jezdzenia po mieście, mówilem o asfaltowych drogach ale między wioskami, a jak wiadomo są takie asfaltowe odcinki ze jedzie sie  jak w terenie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...