bobby75 Napisano 24 Marca 2017 Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Witam, przyszedł czas na nowe buty trochę późno się za to zabrałem i niestety w moim mieście nic nie mogę znaleźć dla siebie . Siedząc przed monitorem wybrałem dwa modele butów a mianowicie: 1. NORTHWAVE NIRVANA 2. Mavic Crossride SL Elite Niestety ani jednych ani drugich nie widziałem na żywo bez możliwości przymiarki. NW na rzepy i system Boa , Mavic rzepy plus klamra. Osobiście bardziej wolę kółko Boa jako zapięcie ale Mavic przemawia do mnie z wyglądu ? Czy mogę prosić forumowiczów o wasze doświadczenia z tym obuwiem opinie krótko co wybrać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 25 Marca 2017 Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 mierzyłem Nirvanę i niewygodnie się je zakłada / zdejmuje. lepsza klamra lub sama linka bez paska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 25 Marca 2017 Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Przede wszystkim, dwa zupełnie inne światy. Nirvana to but z mocno wyścigowym rodowodem. Podeszwa jest sztywna i śliska. Crossride SL Elite to raczej wygodny uniwersalny but w którym spokojnie można nawet sporo się nachodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobby75 Napisano 25 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Prosto jasno i na temat i oto chodziło dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.