nognog Napisano 24 Marca 2017 Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Witam Wie ktoś, gdzie w Warszawie można obejrzeć Krossa B7 albo B8 z 2017 roku? Rozmiarówka na ich stronie jest zmieniona i dość nieprecyzyjna, dlatego wolałbym go przymierzyć przed zakupem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Marca 2017 Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Zadzwoń do Auto Kowalczyk w Józefowie, może będą mieli. Wiem że GT Polska na Grochowskiej ma też Kross'y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OrsonBP Napisano 24 Marca 2017 Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Chodzi Ci o roz. S na ich stronie ? Bo podają różne. B7 roz. S ( 16" ) ma wymiar ST=440mm B8 roz. S ( 16" ) ma wymiar ST=400mm Też planuje zakup i miałem wątpliwości do rozmiaru więc napisałem dzisiaj do nich maila i czekam na odpowiedź. Jak namierzysz B7 lub B8 to daj znać na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nognog Napisano 24 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 17" ma 480mm podsiodłówki, czyli tyle co standardowe 19" i to z grubsza sprawiło, że nie zawierzę stronie w ciemno. Musieli namieszać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 24 Marca 2017 Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 wejdź na strone krossa i znajdź salony w Warszawie, następnie obdzwoń wszystkie zaczynając od najbliższego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OrsonBP Napisano 27 Marca 2017 Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Na stronie Kross zostały poprawione błędy w wymiarach geometrii dla B7 i B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nognog Napisano 27 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Napisałem do nich w weekend, może po tym poprawili Przymierzyłem też B7 w rozmiarze L i to było zdecydowanie 19", idealne na moje 183 cm i 87 cm nogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OrsonBP Napisano 28 Marca 2017 Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Tez im napisałem w weekend i poprawili z błędem na stronie dla rozmiaru M 17" .Dzisiaj poprawili na poprawny wymiar ST=440mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.