Wajrus Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 (edytowane) Brak hamowania po prostu...z przodu mam orginalne klocki a na tylach nowe wymieniane w zeszlym roku jakies shimano (nie mam pojecia bo robili to w serwisie). Na poczatku wsio bylo ok ale teraz ani przod ani w szczególności tyl nie spelnia swojej roli. Wszystko odluscilem benzyna ekstrakcyjna,wyregulowalem jak nalezy,naciskam klamke i lipa rower zwalnia bardzoooo powoli mimo ze czasem ustawiam tak ze kola sie ledwo kreca Edytowane 23 Marca 2017 przez Wajrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziksoltys Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Jak masz żywiczne to pewnie czeka Cię wymiana klocków.Tarcz ani klocków nie czyści się benzyną ekstrakcyjną bo jest tłusta. Ja używam do czyszczenia tarcz specjalnego środka do czyszczenia (samochodowego) a wcześniej na wszelki myje środkiem do czyszczenia silników a nie którzy płynem do mycia naczyń ale czystym bez żadnych nawilżaczy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wajrus Napisano 23 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Dzieki wielkie Metaliczne cale szczescie ale wyposaże sie w plyn do silnikow i dam znac czy sie sprawdzilo i dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziksoltys Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Jak masz metaliczne to też je odtłuść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wajrus Napisano 24 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Nie wiem po czym poznac rodzaj klocków,są koloru coś ala złotego Ale tak jak Dziksoltys doradzał,odtluscilem plynem do mycia silnikow,zostawilem je zamoczone w nim na cala noc i zaś są zyletki Dzieki ogromne za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi